EF reunion party ! :D

Okej, ja erkänner att ja inte kan stava till reunion, men de är sådär va?

De har hänt enmassa saker under domhär dagarna jag inte bloggat! I fredags tillexempel när vi spelade med skollaget. Det gick inte så vidare bra dirrekt, vi är mycket bättre än vi va då! Fast ändå var resultatet orättvist jämfört med när vi spela. Så var det igår  också, när vi (Moheds div3) spelade borta mot Gnarp som ligger typ 1000000 mil bort ._. De va årets sista match, och sista matchen med laget överhuvudtaget :( Vi förlora inte i alla fall då.

Men den roligaste dagen var ändå i Lördags!
Oliwia sovhos mej innan, sen tidigt på morgonen åkte vi, mamma och sis till stockholm. Vi gick på Kista å shoppa. Själv hittade jag inte så mycket, eftersom allt jag kollade på var kläder till kvällen. Men nejnej, ingenting passar mej. Jag hittade iallafall två tröjor. En på Carlings där det var 50% på alla tjej överdelar! Jag har kunnat köpa hur mycket som helst då ja om de inte vore så att de är sånna ja känner som har dom tröjorna. Och då äre ju inte kul!

På kvällen va jag, Olga och alla underbara Maltaungar på återträff i fryshuset! När jag kom dit, och de utanför stog enmassa människor vars ansikten jag kände mycket väl igen, du blev jag glad ! Kramkalas å hela alltet blev de. Tycker synd om dej Oliwia eftersom du inte kände nån mer än mej, men ja lovar dom är inge farliga (:
Framför oss var en kväll med 6 timmar dans, disco och gemenskap. Jag saknar er redan och det är så otroligt att så många kom ! Själv vann man en film å fick gå upp på scenen ;) lite status de å :D

Nu känner jag att ja skrivit tillräckligt mycket, också måsta ja ju iväg på innebandymatchen också som börjar snart!  Hejjjaa på Sööööderaaala!! :D

puss