Sun is shining and so are you

Börjar få ordning i nylägenheten och på söndag kommer bf hit. Snart börjar det nya sambolivet på riktigt. Spännande, kul och väldigt läskigt. Jag menar, han kommer hit från Spanien utan jobb och hittar han inget får han ju bli så illa tvungen att vända. Håller verkligen tummarna på att det kommer fungera. Första utmaningen blir nog att få plats med honom i lägenheten då jag redan ockuperat alla lådor och skåp, hehehe...

Kommit in i lite nya vanor de senaste veckorna också. Lägger mig tidigt på kvällarna och idag vaknade jag till och med före 8 av mig själv. Har dock inte klarat av att börja plugga än vilket jag egentligen behöver men klockan är liksom alldeles för lite, det känns så fel. Har även börjat gått på mycket olika pass på gymmet vilket jag trivs sjukt bra med. Blir så mycket pass att jag inte ens hinner med de vanliga maskinerna typ at all. Fått lite smått kärlek för danspass faktiskt, med koreografi och grejer.

Haha där har ni en liten lägesrapport, håll tummarna för mig nu att allt går bra och vi får ordning på allt tillsammans!