Geografiprov imorrn

Själv har jag tränat på att gå i klackskor, räknat på mina betygspoäng, haft utvecklingssamtal, käkat donken och främst av allt spelat Quizkampen så har inte riktigt haft tid med pluggningen. Köpt en stooooor tvål med avokado och björnbärslukt och en påse svenskt godis har jag också gjort. Tänkte skriva att det va avokado och björnbärssmak sen kom jag på att normala människor inte äter sånt. En gång hade jag en klasskompis som åt dubbeldusch, han är från Ljusne.

Om fyra dagar åker jag till Holland, är det möjligt det? Ja, tydligen. Självklart ska skrillerna med dit också, vad gör man annars i Holland liksom, köper tulpaner? Haha min mamma älskar tulpaner men har en svag aning om att de skulle ruttna lite halvt i resväskan tillsammans med skrillerna om jag tar med dem hem, bad idea.

Imorrn har jag en hemskt jobbig dag som består av en lektion som är ett prov. Måste säga att både dagen och gårdagen även de varit hemska då jag haft hela TVÅ lektioner och inte slutat förrän strax efter ett! Det är så sjukt att de låter oss ha så långa skoldagar faktiskt. Så nu måste jag verkligen vila ut mig inför imorrn, gonatt!

Jag och lillkussen på julafton, är vi inte söta så säg